1-1 Werken met Liona

“Het vraagt moed om sluiers van vergetelheid te liften en te gaan waar anderen nog niet zijn geweest. En toch zal je alleen daar het ware goud in jezelf vinden”

Tijdens mijn 1-1 werk raken we samen de diepte van jouw menselijke potentie aan. We werken in co-creatie aan datgene wat aandacht vraagt in je leven. Ieder mens met een levensvraag, groot of klein is welkom

Mijn expertise ligt in de combinatie van energetisch werk in combinatie met het lichaam. Juist als energie en lichaam met elkaar samenwerken kunnen er werkelijke wonderen plaatsvinden.

We werken met de RECODE method, mijn eigen ontwikkelde methode waar ik in de afgelopen 9 jaar al bijna 3000 mensen mee heb mogen ondersteunen. Voor mij is het iedere keer weer een geschenk om te ervaren wat het je kan brengen.

Je kunt op dit moment op 3 manieren 1-1 met mij werken. Een losse RECODE activation, een lichaamsgericht helingstraject of een 1-1 mentorship. Allemaal anders qua intensiteit en investering en op hun eigen manier heel waardevol.

Mocht je twijfelen wat nu het meest passende voor je is? Stuur me dan gerust een mail om samen af te stemmen.

1-1 RECODE ACTIVATION

Een unieke kans om 1-1 met Liona te werken.

Tijdens een RECODE activation openen we tijdens 1 sessie jouw vermogens om jouw lichaam als energetisch portaal te laten fungeren om alle verloren en vergeten delen thuis te laten komen. 

 

 

 

1-1 Lichaamsgericht helingstraject

4 helingsessies waar je beweegt van hoofd naar lijf. Want soms is praten alleen niet genoeg.

Soms blijft ondanks therapie of veel werk je leven niet lekker lopen.

Soms lukt het niet om de signalen van je lichaam te snappen en ernaar te handelen en blijvende veranderingen door te voeren.

1-1 MENTORSHIP

Het veld voor de (energetische) dragers, de leiders, de vooroplopers die hun plek in de wereld ingenomen hebben. Die een missie in hun hart dragen en daar ook voor komen opdagen. Keer op keer.

Voor jou als je behoefte hebt aan een mentor die je iedere keer weer in je hoogste potentieel ziet en bekrachtigd. En je soms simpelweg een mentor nodig hebt die samen met jou je innerlijke kinderen draagt en weer naar huis begeleid

ENERGETIC BODYWORK
(The basics)

Een 3 daagse cursus waar je de basis leert van Energetisch lichaamswerk.

Deze cursus wordt gedragen door de RECODE methode. Een krachtige, eenvoudige en unieke methode om mee te werken.

De RECODE methode is mijn eigen ontwikkelde methode die ik in de afgelopen jaren als healer, mentor & teacher heb gecreëerd.

NOW AGE
WITCHCRAFT​
(Online course)

Dit transformerende (online) programma bekrachtigt en verankert jou in je eigen waarheid en wijsheid. 3 maanden lang kun je vanuit je eigen huis en in je eigen tempo werken met prachtige rituelen, krachtige healing journeys. Mooie oefeningen geven je de gelegenheid om steeds meer te vertrouwen op dat wat je diep van binnen al weet.

Een laagdrempelige manier om de heks in jou meer ruimte te geven.

Over 1-1 werken met Liona