House of RECODE - The Layers

Werk met House of RECODE

Voel je je aangetrokken om op een dieper niveau te werken in het RECODE veld?

House of RECODE is gevestigd in Dordrecht. 
Johan de Wittstraat 31 (etage 3)

1:1 Mentorships of helingstraject

Wil je graag  1-1 met mij samenwerken?

Op dit moment kan dit op 2 manieren. De meest intieme en intensieve manier is het 1-1 mentorship. Deze samenwerking is vooral geschikt als je op zoek bent naar een mentor die naast je staat in alles. Je draagt en spiegelt. Je uitnodigt om je ware potentie te leven en ten volste te benutten. 

Als je een ja voelt op deze samenwerking dan kan je je aanmelden door het intakeformulier in te vullen. 

Ik wil je vragen om jezelf alleen aan te melden vanuit helderheid en als je een diepe belichaamde JA voelt.

Heb je de behoefte om meer in je lichaam te zakken? Ben je veel in je hoofd en wil je meer voelen? Dan is een lichaamsgericht helingstraject passender.

Jaartraining

De beste spaceholders zijn niet beste , omdat omdat ze goed zijn in  ruimte  houden voor de ander. Ze zijn  de beste, omdat ze in staat zijn om de ruimte te houden voor zichzelf terwijl ze aanwezig zijn bij de ander.

De training voor spaceholders en energiewerkers die hun eigen draagkracht en capaciteit willen vergroten. En hier zijn om hemel op aarde te creeren. Die snappen dat allen begint en eindigt bij de toewijding die je hebt aan je eigen proces

Trainingen en cursussen

Het fundamentele werk wat tijdens alle trainingen en cursussen centraal staat, is aanwezig kunnen zijn en blijven bij jezelf. En terwijl je dat doet aanwezig kunt zijn bij de ander. We werken aan gronding, aan het leren waarnemen van je eigen energiesysteem en het systeem van de ander, met als ingang het lichaam.
De RECODE methode is krachtig, eenvoudig en geschikt voor ieder mens die zichzelf op een diepere laag wil ontmoeten en in het bijzonder voor healers, mentors, coaches die meer willen leren over het werken met energie met het lichaam als portaal. 

Andere vragen?