House of RECODE - The Layers

Werk met House of RECODE

Voel je je aangetrokken om op een dieper niveau te werken in het RECODE veld?

1:1 Mentorships

Wil je graag met mij samenwerken?

Ik ben dankbaar voor de toegenomen belangstelling voor mijn 1:1 mentorships en werk momenteel met een wachtlijst. Ik vind het belangrijk om met volledige toewijding, samen aan jouw proces te kunnen starten. Als je geïnteresseerd bent om met mij te werken, raad ik je aan om het intakeformulier in te vullen en neem ik contact met je op zodra er ruimte is voor het inplannen van een kennismakingsgesprek.

Ik wil je vragen om jezelf alleen aan te melden vanuit helderheid en als je een diepe belichaamde JA voelt.

Ik vertrouw erop dat je de informatie op de pagina over de inhoud en prijs van het mentorship  eerst leest voordat je je aanmeldt. 

Jaartraining

De jaartraining waar je als belichaamd en soeverein energiewerker uit zal lopen, diep geworteld in je eigen medicijn en instrumentschap.
De weg die we een jaar lang bewandelen is die van een diep doorleefde, gewortelde manier van het werken met de energie van het NU. Gestoeld op de RECODE methode.
We duiken diep in de wijsheid van het lichaam als raadgever en als ultieme portaal naar antwoorden die we met ons verstand niet krijgen.

Trainingen en cursussen

Het fundamentele werk wat tijdens alle trainingen en cursussen centraal staat, is aanwezig kunnen zijn en blijven bij jezelf. En terwijl je dat doet aanwezig kunt zijn bij de ander. We werken aan gronding, aan het leren waarnemen van je eigen energiesysteem en het systeem van de ander, met als ingang het lichaam.
De RECODE methode is krachtig, eenvoudig en geschikt voor ieder mens die zichzelf op een diepere laag wil ontmoeten en in het bijzonder voor healers, mentors, coaches die meer willen leren over het werken met energie met het lichaam als portaal. 

Andere vragen?