Gratis tools

Ik deel met liefde gratis inspiratie, tips en handvatten om jou te inspireren en ondersteunen in jouw proces naar heel- en bewustwording. Gratis, omdat ik weet hoe waardevol het is als je dichterbij jezelf kunt komen en dat soms een klein gebaar van liefde een groot verschil kan maken.

ENERGETISCHE HYGIËNE

Dit is mijn onmisbare dagelijkse practice. Een practice waarbij we alle energiecentra doorlopen om weer vanuit een soevereine plek keuzes te kunnen maken. Een manier om door middel van het gebruik van je adem, je in het NU moment te verankeren, jezelf opnieuw te gronden en los te kunnen laten wat je niet dient. Een manier om te herkennen waar je mag gaan begrenzen of gaan helen. Een manier om weer vanuit jouw zuivere waarheid te gaan spreken.

GRATIS ACTIVATIE

Wil je graag jouw energie gebruiken om jezelf te voeden en in te zetten voor jouw leven en jouw missie hier op aarde? Maar merk je dat jouw energie regelmatig actief is bij anderen? Deze gratis activatie is een prachtige manier om jouw eigen energieveld elke dag weer opnieuw te creëren

PODCAST: ENERGY FIRST

Energiewerk, soevereiniteit en opscheppen over onze schaduwstukken

“Energetisch healer en mentor Liona Dalia duikt meteen de diepte in als we haar vragen naar wat er speelt in haar leven. Ze deelt over een bewogen jaar vol retrospectie, zoeken en helen. En wat is dat helen nou eigenlijk? Slaan we daarin door? En hoe souverein ben jij? Je hoort haar prachtige kijk op deze en meer topics. En we delen onze eigen kwetsbaarheden tijdens een lekker potje shadow bragging, want dat is precies wat ons mens maakt. Enjoy!”

PODCAST: Let Love Rule

In deze podcast ben ik te gast bij Nadja van Osch (businesscoach en moneymindset queen). We praten over hoe je alleen maar met het donker kan werken als je helemaal in je lichaam bent en in het midden kunt staan van tegenstellingen als je volledig bij jezelf aanwezig kunt zijn. Het gaat over hemel op aarde creëren en hoe je veilig kunt blijven als je werkt met je schaduwkanten.

PODCAST: MAKE LOVE WORK

In deze podcast is Liona te gast bij de Make love work podcast van Dwight Gefferie en Mariëtte Ruggenberg. Er wordt gesproken over seksueel misbruik, iets waar veel van Liona's cliënten mee te maken hebben gehad. Waarvan sommige cliënten deze herinneringen hebben verdrongen en bijvoorbeeld aankloppen omdat ze regelmatig last hebben van een blaasontsteking. Niets staat los van elkaar en op deze manier behandeld Liona ook de mensen in haar praktijk. Zelf heeft Liona ook te maken gehad met seksueel overschrijdend gedrag en heeft hier 30 jaar over gezwegen. Ze legt onder andere uit waarom er vaak gezwegen wordt over seksueel misbruik en hoe je als partner van een 'slachtoffer' hiermee om kan gaan. Ze deelt hoe ze haar eigen trauma heeft kunnen helen en hoe ze hierin werd ondersteund door haar partner.

PODCAST: Op zoek

In deze aflevering spreekt Marije met Liona over het werken als healer. Een heerlijk gesprek over hoe je om licht te brengen je eigen donker moet kennen, het zijn van een schakel tussen hemel en aarde en hoe je alleen kan toveren wanneer je helemaal aanwezig bent in het hier en nu. Liona deelt haar wijsheid en activaties in haar nieuwe programma Now Age Witchcraft. Een online reis voor healers, light & darkworkers, spirituele coaches die (meer) willen werken met oeroude heksenwijsheid, oude rituelen in een nieuw jasje en de kracht van donkere energie op een veilige manier willen integreren in hun leven en hun werk.

PODCAST: HET WOORD IS NU AAN ONS

'Tijdens onze eerste ontmoeting wist ik meteen dat ik met deze wijze vrouw een podcast zou gaan maken. Een half jaar later babbelen we erop los. Over god, over mens-zijn en relaties (met je ouders en je man, wiens ballen je eerder afhakte ;). Over wat spiritualiteit voor ons betekent en over spirituele bypasses. Over angst voor afwijzing en meer. Luister en ontspan: laat de vele levenslessen van Liona lekker over je heenkomen.'
Energetische Hygiëne

Ontvang mijn onmisbare dagelijkse practice

GRATIS ACTIVATIE

Ontvang mijn gratis activatie om jouw eigen energieveld elke dag weer opnieuw te creëren.