1-1 Mentorships

Het veld voor de (energetische) dragers, de leiders, de vooroplopers die  hun plek in de wereld ingenomen hebben. Die een missie in hun hart dragen en daar ook voor komen opdagen. Keer op keer.

Voor jou als je behoefte hebt aan een mentor die je iedere keer weer in je hoogste potentieel ziet en bekrachtigd. En je soms simpelweg een mentor nodig hebt die samen met jou je  innerlijke kinderen draagt en weer naar huis begeleid.  

House of RECODE: the creator
Over Liona Dalia, oprichter van House of Recode

Werken met Liona

De afgelopen 9 jaar werkte ik met duizenden mensen als healer, mentor en teacher. 1-1, tijdens retreats, tijdens trainingen en cursussen. Tijdens het mentorship krijg je een transmissie van alle (levens)lessen die ik gealchemiseerd heb naar mijn eigen ontwikkelde RECODE method. 

Ik spreek je aan vanuit jouw hoogste potentieel. Nodig je uit om steeds weer de kracht in jezelf te vinden en je verticale as te versterken.

Mijn vermogen om jou te zien en reflecteren in jouw blinde vlekken is groot en bovendien iets wat ik met heel veel liefde doe. 

Ik geloof dat we in een bijzondere tijd leven. Een tijd die vraagt om vrouwen en mannen die veerkracht en draagkracht in zichzelf vinden om anders te zijn dan anders. Wij mensen zijn krachtiger dan we zelf geloven en ik doe niets liever dan jou herinneren aan die potentie, die misschien al aardig ontpopt is of soms ver onder een steen verborgen ligt.

Ik sta naast je terwijl jij in jezelf het vermogen ontdekt om richting te geven aan wat jij hier te doen hebt op aarde. Ik ben er om grote successen met je te vieren en om je bij te staan als het leven je een klap in je gezicht geeft.  

In een mentorship is er alle ruimte voor groei en expansie, alsook de ruimte om de mens in jou te voeden en vast te houden. Mijn manier van werken brengt ogenschijnlijke tegenstrijdigheden graag bij elkaar, omdat dit in mijn beleving zorgt voor werkelijke krachtige mensen.

Met beide benen stevig op de grond en zintuigen die hemel op aarde brengen. 

Als je dit diep van binnen verlangt en klaar bent om echt te gaan leven? Dan ben je op de goede plek!

1-1 MENTORSHIPS

Omdat jij uniek bent, wil ik in volledige afstemming met jou het mentorship vormgeven. Alles wat er in je leven beweegt en speelt kan een plek krijgen in onze reis samen. Sterker nog als je dingen buiten beschouwing wilt laten ben ik niet voor jou! 

Ik stem energetisch altijd af wat het meest passend is voor jou op dit moment. Maar mijn manier vraagt om commitment in tijd, energie en geld. Jouw volmondige JA maakt het werkelijke verschil. 

Wat mag je in ieder geval verwachten?

✓   Gedurende het mentorship wordt je gedragen door mij, mijn energetisch veld en de spirit van de RECODE method. Die als vanzelf als een gids met je zal werken. Diep, hoog, laag, midden. Waar je ook bent, je zult die aanwezigheid voelen. 

✓   Op jou afgestemde healing- & mentorsessies, waarbij het lichaam en daar diep in zakken een onmisbare plek kent. In het lijf is waar alles begint en eindigt.

✓ (Energetische)  Activaties in audio en meditaties in beeld.

Whatsapp support gedurende het gehele mentorship. Ik ben er voor je!

 De duur van het mentorship is vanaf  4 maanden.

Investering is  999, – euro per maand

Hoe ik graag werk?

Ik sta voor gelijkwaardige samenwerkingen, waar ik naast je sta. Ik doe het werk niet voor je, wat ik voor je wens is dat je zult voelen dat je het zelf kunt. Maar het niet alleen hoeft te doen.

Ik sta naast je, spiegel je en blijf je herinneren aan dat jij uiteindelijk alles in jezelf kunt vinden. Jouw verticale verbinding versterken tussen hemel en aarde staat bij mij voorop. Wat ik van je vraag is om te blijven komen opdagen, voor jezelf en de missie die je in je hart draagt. 

Tijdens onze reis bewaak ik het energieveld. Ik activeer en prikkel je om mij, jezelf en alles wat je geleerd hebt te bevragen.

In te voelen wat waar is voor jou. Door met je eigen lichaam te communiceren.
Door te leren werken met de intelligentie van je eigen energieveld.
Door met een zuiver bewustzijn jezelf en de wereld te observeren.

Mentorships: werk met Liona Dalia met de RECODE method

De radicale liefde van Liona zorgde ervoor dat ik nog hoger kan vliegen, nog dieper durf te voelen en mijn eigen wijsheid durf te vertrouwen en te volgen.
Je gaat eraan, breekt open en dan klikt het in!

Experiences with 1:1 Mentorships