1-1 mentorships

Het veld voor de dragers, de leiders, de vooroplopers.

Voor de (Energetische) dragers, leiders en vooroplopers die hun plek in de wereld ingenomen hebben. Die een missie in hun hart dragen en daar ook voor komen opdagen. Keer op keer.

Voor jou als je behoefte hebt aan een mentor die je iedere keer weer in je hoogste potentieel ziet en bekrachtigd.  Als je verlangt naar die spiegel die jou ziet waar je jezelf nog niet kunt zien.  Als je weet ik heb een te krap jasje aan en het is tijd voor een jasloos leven.

En ook omdat je soms een mentor nodig hebt die samen met jou je  innerlijke kinderen draagt en weer naar huis begeleid.

Werken met Liona

De afgelopen 10 jaar werkte ik met meer dan 3.000 mensen als healer, (spiritueel) mentor.

Tijdens het mentorship krijg je een transmissie van alle (levens)lessen die ik gealchemiseerd heb naar mijn eigen ontwikkelde RECODE method.

Ik spreek je aan op jouw hoogste potentieel. Nodig je uit om steeds weer de kracht in jezelf te vinden en je verticale as te versterken.

Mijn vermogen om jou te zien en reflecteren in jouw blinde vlekken is groot en bovendien iets wat ik met heel veel liefde doe.

Ik geloof dat we in een bijzondere tijd leven. Een tijd die vraagt om vrouwen en mannen die veerkracht en draagkracht in zichzelf vinden om anders te zijn dan anders. Wij mensen zijn krachtiger dan we zelf geloven en ik doe niets liever dan jou herinneren aan die potentie, die misschien al aardig ontpopt is of soms ver onder een steen verborgen ligt.

Ik sta naast je terwijl jij in jezelf het vermogen ontdekt om richting te geven aan wat jij hier te doen hebt op aarde. Ik ben er om grote successen met je te vieren en om je bij te staan als het leven je een klap in je gezicht geeft.  

In een mentorship is er alle ruimte voor groei en expansie, alsook de ruimte om de mens in jou te voeden en vast te houden. Mijn manier van werken brengt ogenschijnlijke tegenstrijdigheden graag bij elkaar, omdat dit in mijn beleving zorgt voor werkelijke krachtige mensen.

Met beide benen stevig op de grond en zintuigen die hemel op aarde brengen. 

Als je dit diep van binnen verlangt en klaar bent om echt te gaan leven? Dan ben je op de goede plek!

Investering

€999,-

per maand

Wat gaan we doen?

1-1 Mentorships

Alles wat er in je leven beweegt en speelt kan een plek krijgen in onze reis samen.

Sterker nog als je dingen buiten beschouwing wilt laten ben ik niet voor jou! Omdat jij uniek bent, wil ik in volledige afstemming met jou het mentorship vormgeven. 

Ik stem energetisch altijd af wat het meest passend is voor jou op dit moment. Maar mijn manier vraagt om commitment in tijd, energie en geld. Jouw volmondige JA maakt het werkelijke verschil. 

voor wie is dit mentorship?

Juist jij, als je gewend bent om voor anderen ruimte te houden.

Als je een voorloploper bent in de wereld van healers, coaches en energiewerkers. 

Als je bizar goed bent in afstemmen op het goddelijke en snapt dat dit alleen maar kan als je ook helemaal diep in je lekkere menselijke lijf bent gezakt.

Als je al veel hebt gedaan op het gebied van spirituele en persoonlijke ontwikkeling en je emotioneel volwassen door het leven beweegt.

Als je niet naar mij gaat zitten kijken voor de antwoorden, maar wel durft om mij te vertrouwen om je te spiegelen in je blinde vlekken.

Als je je eigen leider durft te zijn in een wereld van volgers.

Als je belichaming en verbinding met het leven mist na een hele reis door je bovenste energiecentra.

Als je weet dat je keigoed bent in je werk als spaceholder maar je realiseert dat je niet op levenskracht maar op wilskracht aan het werken bent.

De radicale liefde van Liona zorgde ervoor dat ik nog hoger kan vliegen, nog dieper durf te voelen en mijn eigen wijsheid durf te vertrouwen en te volgen. Je gaat eraan, breekt open en dan klikt het in!

Mijn werkwijze

Ik sta voor gelijkwaardige samenwerkingen, je staat naast mij.

Jij doet het werk, wat ik voor je wens is dat je zult voelen dat je het zelf kunt. Maar het niet alleen hoeft te doen.

Ik sta naast je, spiegel je en blijf je herinneren aan dat jij uiteindelijk alles in jezelf kunt vinden. Jouw verticale verbinding versterken tussen hemel en aarde staat bij mij voorop. Wat ik van je vraag is om te blijven komen opdagen, voor jezelf en de missie die je in je hart draagt. 

Tijdens onze reis bewaak ik het energieveld. Ik activeer en prikkel je om mij, jezelf en alles wat je geleerd hebt te bevragen. Je zult te krappe jasjes uitdoen en je zult niet meer om je eigen levenskracht heen kunnen.

Mentorships: werk met Liona Dalia met de RECODE method

Ervaringen 1-1 mentorships