1-1 Lichaamsgerichte
Helingstrajecten

4 helingsessies waar je beweegt van hoofd naar lijf. Want soms is praten alleen niet genoeg.

Soms blijft ondanks therapie of veel werk je leven niet lekker lopen.

Soms lukt het niet om de signalen van je lichaam te snappen en ernaar te handelen en blijvende veranderingen door te voeren.

Volg een opleiding of cursus in het recode veld

Werken met het lichaam

Het lichaam heeft zo haar eigen wijsheid en intelligentiesysteem. Het slaat herinneringen op in haar celgeheugen. Dit betekent dat grotere of kleinere life-events of trauma’s niet alleen verwerkt worden door er over te praten, maar dat pas wanneer het lijf de juiste en liefdevolle aandacht krijgt er ook ruimte ontstaat voor heling.Energetisch lichaamswerk

Liona werkt al jaren als healer, lichaamsgericht therapeut en docent met behulp van energetisch lichaamswerk. Zij weet als geen ander dat het lichaam op haar eigen manier met je communiceert, maar dat het soms moeilijk is om zonder begeleiding te snappen en voelen waar de angel of kern zit van waarom het in je lijf en leven niet lekker stroomt. Ze werkte met duizenden mensen. Heling d.m.v. liefdevolle aanraking en met haar inmiddels eigen ontwikkelde technieken, is haar gave die ze op verschillende manieren inzet in haar werk.
Opleidingen & cursussen bij House of Recode

1-1 lichaamsgerichte helingstraject

Tijdens 4 sessies krijgt jouw lichaam de volledige ruimte om met jou te communiceren. Je gaat voelen, ruimte maken om te ademen en er meer levensenergie gaat stromen. Zodat afgeknelde, getraumatiseerde en geblokkeerde delen van wie jij bent weer geïntegreerd kunnen worden in het nu.

4 sessies van 75 minuten

999,- euro

of 4 x 260,- euro

Deze trajecten zijn vooral geschikt als je kleinere of grotere trauma’s via het lichaam wilt verwerken en helen.

Als je nog vragen hebt of meer inzicht wilt krijgen in het traject en of dit op dit moment geschikt voor je is, aarzel dan niet om contact met me op te nemen via info@lionadalia.nl. Ik sta voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Wil je dieper en intiemer naast Liona lopen?

Zoek je guidance om jouw authentieke pad te bewandelen?

Ben je zelf healer, coach of mentor?

En wil je dieper zakken in de essentie van je incarnatie?

Werken met expansie, verdieping, wijsheid en authentieke expressie?

Het helingstraject is geen vervanging van de mentorship. De insteek is anders, tijdens de mentorships loop ik naast je en staat niet heling centraal, maar de essentie van je incarnatie.

Ervaringen met 1:1 Lichaamsgerichte helingssessies