The RECODE
training


by Liona Dalia

De beste spaceholders zijn niet beste, omdat ze goed zijn in  ruimte  houden voor de ander.

Ze zijn  de beste, omdat ze in staat zijn om de ruimte te houden voor zichzelf terwijl ze aanwezig zijn bij de ander.

THE RECODE is de training voor spaceholders en energiewerkers die hun eigen draagkracht en capaciteit willen vergroten.  En hier zijn om hemel op aarde te creeren. Die snappen dat alles begint en eindigt bij de toewijding die je hebt aan je eigen proces.

Voor jou als je er klaar voor bent om je ware plek hier op aarde in te nem

Meld je nu aan voor de wachtlijst van de volgende editie van de jaartraining die start in april 2024.  Een plek op de wachtlijst is een garantie op een earlybird korting.

Waar ik je aan wil herinneren is dat we op elk moment een keuze kunnen maken die ons leven daadwerkelijk verandert. Een keuze waar je hart sneller van gaat kloppen en je baarmoeder vreugde sprongetjes van maakt. Maar waar je hoofd misschien wat angstig van wordt 😉

Wat ik voor je wens is dat je deze reis durft en zult maken!

‘Precies een jaar geleden voelde ik onmiddelijk een ‘yes, this is it’ toen ik een filmpje van powerhouse Liona voorbij zag komen waarin ze vertelde over haar werk. Ik meldde mij aan voor de training en dat was een van de beste beslissingen die ik ooit heb genomen. Dit jaar ben ik mij thuis gaan voelen in mijn lichaam. Ik ben mijzelf open gaan stellen voor MIJN wijsheid, wat ik heb mogen belichamen. En ik weet nu hoe het is om vrouwen aan je zijde te hebben die je écht zien en écht naar je luisteren. Ik ben en word gedragen. Zoveel liefde. Wat een reis. Dank je wel mooie, krachtige, bijzondere vrouw. Dank je wel voor wie je bent en wat je doet.

Rens Kroes

House of RECODE - The Layers

‘Precies een jaar geleden voelde ik onmiddelijk een ‘yes, this is it’ toen ik een filmpje van powerhouse Liona voorbij zag komen waarin ze vertelde over haar werk. Ik meldde mij aan voor de Jaartraining dat was een van de beste beslissingen die ik ooit heb genomen. Dit jaar ben ik mij thuis gaan voelen in mijn lichaam. Ik ben mijzelf open gaan stellen voor MIJN wijsheid, wat ik heb mogen belichamen. En ik weet nu hoe het is om vrouwen aan je zijde te hebben die je écht zien en écht naar je luisteren. Ik ben en word gedragen. Zoveel liefde. Wat een reis. Dank je wel mooie, krachtige, bijzondere vrouw. Dank je wel voor wie je bent en wat je doet.

Rens Kroes

THE RECODE

Deze training is mijn offer aan de mensheid en daarmee een diepe buiging aan mijn eigen leven. Een eerbetoon aan mijn voorouders, die het pad voor me vrijmaakten. Mijn druppel van wijsheid die door mag sijpelen naar mijn zoon en alle andere kinderen van de aarde.

Gedragen door de RECODE method

De RECODE method is een energetisch en lichaamsgerichte methode ontwikkeld door Liona Dalia. Het is een krachtige en eenvoudige methode die je ontdoet van alles wat niet jou is en tegelijkertijd ruimte creert om je ware kracht en je originele energie weer toe te laten. 

De methode gaat ervan uit dat liefdevolle aanwezigheid en aanraking het meest krachtige medicijn is wat er is.

De methode werkt op alle lagen spiritueel, mentaal, fysiek en energetisch, zodat je op al die lagen loskomt van wat niet van jou is en je jezelf leert opvullen met je originele staat van zijn.

De RECODE method is een methode die je duurzaam en levenslang verandert. Je leert geen kunstje,  geen quick fix. Maar je ontdekt een manier van zijn in jezelf die je echt kunt gaan toepassen in je leven en werk.

Gedragen door de RECODE method

De RECODE method is een energetisch en lichaamsgerichte methode ontwikkeld door Liona Dalia. Het is een krachtige en eenvoudige methode die je ontdoet van alles wat niet jou is en tegelijkertijd ruimte creert om je ware kracht en je originele energie weer toe te laten. 

De methode gaat ervan uit dat liefdevolle aanwezigheid en aanraking het meest krachtige medicijn is wat er is.

De methode werkt op alle lagen spiritueel, mentaal, fysiek en energetisch, zodat je op al die lagen loskomt van wat niet van jou is en je jezelf leert opvullen met je originele staat van zijn.

De RECODE method is een methode die je duurzaam en levenslang verandert. Je leert geen kunstje,  geen quick fix. Maar je ontdekt een manier van zijn in jezelf die je echt kunt gaan toepassen in je leven en werk.

De radicale liefde van Liona en het veld wat we samen gecreerd hebben is vol rauw & puur. Je gaat eraan, breekt open en dan klikt het in. Ik kan nog hoger vliegen en vertrouw op mijn eigen wijsheid.

House of RECODE: the creator

Na de training heb je....

Wat je krijgt……

7 live trainingsdagen (incl. 2 daagse startceremonie)

 2 Healingcircles  & Q&A’s   (via zoom)

  Groep mentoring van Liona via de telegramgroep (1 x per maand)

Een telegram groep voor support

Meer en meer van jezelf

Een reis gedragen door de spirit van RECODE

We reizen  met de spirit van de RECODE method. Die je zorgvuldig en krachtig zal uitnodigen om alle laagjes af te pellen die niet jou zijn. De waarheid is dat je bereid moet zijn om iedere keer weer los te laten. Los te laten wie je denkt dat je was. Los te laten wie je denkt te moeten zijn. Los te laten wat ooit comfortabel was.

Alleen wanneer je ruimte maakt en leert navigeren door het donker zal je ook het ware licht in jou kunnen activeren, leven en delen.  Tijdens deze training wordt je hierin ondersteunt, gezien, aangemoedigd, gedragen. Zodat je deze processen voor jezelf  & anderen leert te houden. Zodat je vertrouwen en veiligheid vindt in de grotere ontvouwingen van je ware potentie.

 

Het werken met de energie van het NU is het fundament van de training. Daar word je lichaam een kanaal om te ontvangen en kunnen alle technieken gebruikt worden die op dat moment het meest passend zijn, of kom je tot je eigen methodes en technieken. Dat laatste gun ik je nog het allermeeste!

Technieken & practices

De technieken en practices die mij nog elke dag in mijn leven en werk ondersteunen draag ik aan je over. Omdat deze in mijn beleving onmisbaar zijn in het instrumentarium van elk mens en energiewerker

Doorvoelen en integreren

Ik geloof in een benadering waarbij je alles eerst zelf mag doorvoelen en integreren. Zodoende is de training zo opgebouwd dat alle technieken, practices en methodes eerst door jou worden ervaren en doorvoeld.

Zelf ervaren. Daar ligt voor mij de sleutel naar die diepe verankering in wie jij bent en komt brengen. 

Recode - Remember

REMEMBER

REMEMBER

Herinner je hoe het is om over te lopen van jouw eigen unieke frequentie en energetische blauwdruk.

Evolution

EVOLUTION

Evolutie plaatsvindt in samenwerking met jouw natuurlijke ritme en de hartslag van de aarde.

CODES

Codes

Codes van de mysteries van het leven toegankelijk zijn voor ieder mens op aarde.

Organic

Organisch en cyclisch helen en leven ruimte maakt voor een nieuwe manier van zijn.

Doorway

Doorway

Je de doorgang bent van oud naar nieuw en van nieuw naar oud, door jouw volle aanwezigheid in het NU.

Energetic

ENERGETIC

Energetische transmissies als vanzelf jouw lichaam vinden als een instrument van het NU moment.

Disclaimer

Stap niet in deze training als je liever een kunstje wilt leren, of als je graag uit de boeken leert. Die overdracht kan ik je namelijk niet geven. This is just not my way, I really don’t know how.

Stap niet in deze training als je op zoek bent naar iets buiten jezelf. Ik begeleid je naar je eigen kracht en liefdevolle vermogen om aanwezig te zijn bij jezelf en alles wat zich daar aandient.

Dit gun ik iedereen! Ik zit in de eerste groep en voor mij is het life changing. Pas later in het proces merkte ik hoeveel deze training met mij heeft gedaan. En hoe hierdoor mijn werk als spaceholder bij cacaoceremonies en de vrouwencirkels is verdiept, gegroeid en mij heeft neergezet in mijn eigen kracht. Dit bereiken heeft tijd nodig om diep te gaan. Het is zo'n proces, een reis met jezelf en de vrouwen en dat wordt geleidt door een prachtig mens Liona.

Investering

 Je kunt ervoor kiezen om het bedrag in 1 keer of in 6 of 12 termijnen te betalen.

€3.333,-  in één termijn

€565,- in 6 maandtermijnen

€290,- in 12 maandtermijnen

Voel je een ja, maar wil je toch even samen afstemmen?
Plan dan een intakegesprek in.

Praktische informatie

We starten met het zetten van het energetische veld van de jaartraining, met een 2 daagse op 30 & 31 mei 2024.


Data

Locaties

House of RECODE een prachtige krachtplek midden in het centrum van Dordrecht. 

Johan de Wittstraat 31, Dordrecht

THE RECODE is voor jou als:

House Of Recode - The Connection

Over jullie teacher, Liona

In de eerste plaats mens, moeder, vrouw. Werkende als mentor, healer en leraar in de wondere wereld van het werken met energie (meestal via het lichaam). 

De afgelopen 9 jaar werkte ik met bijna 3000 mensen mensen als healer, holistisch therapeut, als mentor, als guide, als teacher voor groepen. Mijn expertise ligt in de combinatie van energetisch werk in combinatie met het lichaam. Juist als energie en lichaam met elkaar samenwerken kunnen er werkelijke wonderen plaatsvinden. Dan vindt het onzichtbare het zichtbare. Dan brengen we hemel op aarde. Dan ontwikkelen we het vermogen om onze dromen tot leven te laten komen.

Met deze training hoop ik een gat te vullen wat ik zelf gemist heb. Namelijk een veld waar meer nadruk ligt op wie je bent, dan wat je moet kunnen. In wezen gaat deze training dan ook over self-mastery.  En tegelijkertijd sta ik ook voor energiewerkers die de verantwoordelijkheid van dit werk doorvoelen en serieus nemen en vanuit een belichaamde  & soevereine plek leven en werken. Daar ligt voor mij de sleutel om dit werk vanuit een zuivere plek te kunnen doen. 

Voel je welkom!

Over Liona Dalia, oprichter van House of Recode

Wachtlijst

Meld je nu aan voor de wachtlijst van de volgende editie van de jaartraining. Bovendien kan je dan instappen voor een Early Bird Prijs.

Je krijgt dan €1000,- korting op de reguliere prijs

De investering voor deze training is  €5999,-  excl btw als je op de wachtlijst staat. De earlybird loopt tot 15 februari 2024.

 Daarna betaal je €6999,-  excl btw.

(Betaling in 12 termijnen is mogelijk. Als je in 1 keer betaald is het voordeliger)

Experiences with RECODE