Home Events - House Of RECODE Mini In Element Retreat

Mini In Element Retreat

Ervaar de kracht van het  IN ELEMENT RETREAT in een middag.

Naomi & Liona nemen je mee op een reis naar het begin. Het begin van iets nieuws wat tegelijkertijd heel oud is, wetende dat alle beginnen vragen om een einde. Het loslaten van wat niet meer past en mag neervallen als bladeren op de grond, dienend als voeding voor nieuw leven.

Laat je een middag meenemen door je eigen innerlijke wereld. In de verfijnde herinnering dat je al heel bent, halen we verloren delen op en integreren we ze in het nu. Maken we ruimte in je lichaam en energieveld, zodat je lichaam en energieveld weer helemaal van jou is.

Laat je dragen door Naomi en Liona die beide bijna 8 jaar ervaring in dit werk en al duizenden mensen begeleid op de weg naar: innerlijke rust, krachtig in het leven staan en verbinding met spirit.

  • Bereikbaarheid:

    De locatie ligt tegenover het busstation en 5 minuten lopen vanaf het Centraal station Dordrecht

    Auto: Je kunt in parkeergarage Achterom betaald parkeren (3 minuten lopen)

    Wil je liever gratis parkeren? Op de weeskinderendijk parkeer je gratis. Let op je moet je wel even aanmelden. Dit is zo’n 15 minuten lopen naar de locatie.

Datum

10 mrt 2024
Verlopen!

Tijd

14:00 - 17:00

Meer Info

Aanmelden

Locatie

House of RECODE
Johan de Wittstraat 31, 3311KG Dordrecht

Etage 3 (Even aanbellen, en dan doe ik de deur open) Stap binnen in ons gedeelde pand en neem de trap omhoog naar de betoverende ruimte van House of RECODE.